I godt selskap kommer jeg kjørende i en leiebil, mot et sted som står står mitt hjerte nært; Provence. Fra flyplassen i Nice kjører jeg på motorveien A8, som tar meg fra et pulserende og trendy byliv på den franske riviera, videre gjennom Frankrikes vakre Var-område. Karakteristisk for området er de høye fjellene, vinlandskapet og idylliske landsbyer. Snart kommer jeg til den vakre byen Le Muy, som ligger ca 45 minutter med bil fra Nice flyplass, her kan jeg trekke pusten dypt, full av velbehag.

Marie Burheim
Besøkt av
Marie Burheim

Hvis jeg bare kan gjenta meg selv – dette er en utrolig vakker kjøretur som jeg vil gjerne vil ta så ofte jeg kan. Her ligger Le Muy Les Domaines de Saint Endréol, som dekker ca 150 hektar, og som etter min mening er ett av de fineste feriestedene i Provence. Hvis du vil bo godt i naturskjønne omgivelser, er dette stedet for deg. Les Domaines de Saint Endréol er en flott eiendom som byr på et fantastisk opphold. Stilen er sørfransk med lyse fasader, komplementert av den vakre naturen, den nesten konstante blå Provencehimmelen og fjellene i bakgrunnen. Plasseringen er fantastisk og parken er tilgjengelig for hotellets gjester. 

Egen restaurant

På Les Domaines de Saint Endréol er det en restaurant, noe som er veldig praktisk. Restauranten finner du i The Club House, en kort spasertur på 5-10 minutter. Der serveres det blant annet frokostbuffé. Utsikten er noe av det spesielle ved denne restauranten, og den vil få din croissant og den obligatoriske café au lait til å bare smake enda bedre. På kvelden er det en fantastisk atmosfære og deilig sørfransk mat. Det er sjefskokken Marc Wynen som sørger for å følge de franske tradisjonene og bruker gjerne lokale produkter.

En fantastisk beliggenhet

Du befinner deg som sagt på landet, godt gjemt mellom fjell og hav, men allikevel i nærheten av så mye spennende. Den søte lille landsbyen La Motte, som tilbyr litt av hvert, ligger bare 5 km unna, og det samme gjør den lille byen Le Muy. Her finner du forskjellige restauranter, barer, pizzeriaer, apotek, bakerier, banker, postkontorer, matbutikker og annet godt. Når du vil ha deilig sjømat, kan du kjøre til kysten på bare 30 minutter til Saint-Raphael eller Sainte-Maxime. Andre interessante utfluktsdestinasjoner som du raskt og enkelt kan nå, er Saint-Croix du Verdon, Brignole, Draguignan, samt klassiske Cannes og Nice. Du kan også besøke den pulserende havnebyen Marseilles og den vidunderlige Cassis. 

Aktiviteter og fasiliteter 

 • Bestem selv om du vil ta en dukkert inne eller ute, for her er det:
 • Innendørs bassengområde (+16 år)  med spa-behandlinger, tyrkisk bad, badstue, boblebad etc. 
 • Utendørs basseng med nydelige solsenger (åpent mellom 1/5–30/9, avhengig av været)
 • ... den eneste regelen her, er å nyte den vakre utsikten
 • Eller spill et slag golf på den tilhørende golfbanen (18 hull) 
 • Nyt en ettermiddagsdrink eller en fransk aperitiff i det stemningsfulle klubbhuset
 • Eller gå til nærmeste by hvor du finner forskjellige bistroer, restauranter og kafeer

Greit å vite om Les Domaines de Saint Endréol

Det enkleste er å fly til Nice, leie bil og kjøre den siste strekningen til hotellet (maks. 1 times kjøretur fra flyplassen). Du kan også fly til Marseille og kjøre derfra. Dette stykket er imidlertid litt lengre (1,5 timer), men det er en flott kjøretur, som er verdt tiden det tar å kjøre gjennom den vakre provencalske naturen. Resepsjonen ligger ca 5 minutter til fots fra leilighetene. Her kan du få hjelp med det meste: shopping, greenfee bestilling, vinsmaking og mye mer. 

Lokal turistskatt betales i resepsjonen før avreise. OBS! Wi-Fi i leilighetene er gratis, men på forespørsel og etter tilgjengelighet. Derfor bør du be om dette allerede ved bestilling. I villaene er det imidlertid ikke nødvendig å bestille på forhånd. Det skal betales et depositum, via kredittkort, på € 700 for leilighetene og € 1000 for villaene.

Adgang til tennis, golf og spa avhenger av tilgjengelighet og mot et gebyr. Det er mulig å bestille et barnesett med en barneseng inkl. sengetøy og høystol. Du kan også kjøpe et "rengjøringssett" som inneholder toalettpapir, vaskemiddel, oppvaskmiddel, etc. Er du interessert i en velkomstkurv med ulike matvarer, så kan dette også bestilles. Vennligst gi beskjed i resepsjonen om dine ønsker før ankomst. 

Les Domaines de Saint Endréol er et inngjerdet boligområde. Det er to bassenger på området som er delt. Det ene er for hotellets gjester, og det andre er reservert for gjester i villaene og leilighetene. 

Les mer om Les Domaines de Saint Endréol

Offisiell kategori

Hideaways' vurdering

8,2 Våre gjesters
bedømmelse
982 anmeldelser

Fasiliteter

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
Se alle

Kart og avstander

 • Nærmeste landsby, le Muy – 3 km
 • Restauranter og shopping i La Motte – 5 km
 • Nærmeste strand, Saint-Raphaël – 19 km
 • Kystbyen Frejus med strender og marinaer – 20 km
 • Jetset og glamour i Saint-Tropez – 37 km
 • Fransk Grand Canyon, Gorges du Verdon – 63 km
 • Flyplassen i Nice –  78 km
 • Flyplassen i Marseilles – ca. 131 km
 • Vingårder og vinsmaking – nesten rett utenfor døren :)

Rom

På fransk har Les Domaines de Saint Endréol det offisielle navnet "Residence de Tourisme", noe som betyr at stedet, uavhengig av standard og luksus, får 3 store stjerner i den offisielle kategorien. Domaines de Saint Endréol er etter min mening mer et 4-stjerners feriested, men nå vet du hvorfor det er "trois étoiles" over inngangen.

Du kan velge mellom et dobbeltrom og et dobbeltrom (superior). Alle rommene har utsikt over bassenget og hagen, eller fjellene bak hotellet. Rommene er innredet med en moderne touch, kombinert med landlig idyll. I tillegg er rommene lyse og koselige innredet med kvalitet for øyet. Sengene er store med gode madrasser, og badet er vakkert innredet med små, fine finesser. Du vil raskt føle seg hjemme i rommene – jeg gjorde i hvert fall det. Rommene er ca 30-35 m2 og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg har alle rommene en balkong eller terrasse, noe som er ekstra bekvemt. I rommene er det også en liten kjøkkenkrok med to kokeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap. 

Du kan også velge en leilighet på ca. 80 m2, utstyrt med kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, vaskemaskin og tørketrommel og diverse kjøkkenutstyr. Det samme gjelder for leilighetene i de såkalte townhouses (mellom 90-100 m2). Leilighetene har enten balkong eller terrasse. 

Villaene er tilgjengelige med henholdsvis 3, 4 eller 5 soverom, og er både koselige og komfortable med en terrasse og et privat, lite basseng (oppvarming mot avgift). De har en liten gårdsplass, og nesten alle har parkeringsplass rett ved villaen. De er på to nivåer og har en spisestue samt et velutstyrt åpent kjøkken med oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryser. Det er også en vaskemaskin og tørketrommel.
 
Villa med 3 soverom (ca 115 m2) med plass til 6 personer. Ett av soverommene har dobbeltseng og de to andre har separate enkeltsenger. Denne villaen har 2 bad med dusj / badekar. 

Villa med 4 soverom (ca 130 m2) med plass til 8 personer. Ett eller to av rommene har en dobbeltseng og de andre har enkeltsenger. Det er 3 bad med dusj / bad og separat toalett.

Villa med 4 soverom (ca 130 m2) med plass til 8 personer. Ett eller to av rommene har en dobbeltseng og de andre har enkeltsenger. Det er 4 bad med dusj / bad og separat toalett.

Villa med 5 soverom (ca 160 m2) med plass til 8 personer. To av rommene har en dobbeltseng og de andre har enkeltsenger. Her er 4 bad med dusj / badekar.

Alle har fasiliteter som:

 • Klimaanlegg
 • Wi-Fi (i leiligheter + townhouses på forespørsel allerede ved booking og etter tilgjengelighet)
 • TV
 • Sikkerhetsboks
 • Bad med dusj eller badekar og hårføner
 • Mulighet for matlaging
 • Barneseng kan leies på stedet. 
   
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Fasiliteter

Her kan du se noen av de fasilitetene (kan være mot betaling av tillegg på stedet) som du kan benytte på Les Domaines de Saint Endréol:

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Resepsjon
 • Heis
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

4300 Route de Bagnols en Forêt
83920 La Motte

Koordinater

Latitude: 43.4948
Longitude: 6.5857

Slik kan du reise

Hos Hideaways vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter reise.

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil. Informasjon om kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du også se i trinn 2 i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen.

Anmeldelser på Tripadvisor

Les hotellanmeldelser på Tripadvisor fra andre gjester som har besøkt hotellet. Her finner du også tips til opplevelser i området. Du kan også finne

Lignende hoteller

Frankrike, Provence
 • Nærmeste flyplass: 77 km
 • Svømmebasseng
 • Internettilgang / WiFi
Frankrike, Provence
 • Nærmeste flyplass: 79 km
 • Svømmebasseng
 • Internettilgang / WiFi
Frankrike, Provence
 • Nærmeste flyplass: 14 km
 • Svømmebasseng
 • Internettilgang / WiFi