Reiser til Saint-Raphael

Badebyen Saint-Raphael er verdsatt for sin beliggenhet på Côte d'Azur, den vakre naturen og det meget milde klimaet.

På den velkjente kysten Côte d'Azur finner du badebyen Saint-Raphael, omgitt av et eksotisk landskap med røde klipper, frodige vekster og et vakkert blått hav. Til slutt; et klima som er utrolig mildt og behagelig store deler av året – tilsammen gjør dette destinasjonen svært ettertraktet av ferierende som både liker å tilbringe aktive timer på vannet, på golfbanen og ved Esterelfjellene.

Velkommen til Frankrike med Hideaways, vi er spesialister på reiser til Saint-Raphael ved Côte d’Azur og andre reisemål i Provence-regionen, hvor du bor på håndplukkede hoteller på reisen.

Historiske levn og kjendisfaktor

Byens opprinnelse går tilbake til forhistorisk tid, noe som fremgår av de bautasteiner som er funnet i ruinene fra yngre steinalder. Disse gjenstandene kan ses i bydelen Boulouris. Byen er også full av romerske villaer som var forbundet med akvedukten og dermed utstyrt med sitt eget «spa». Senere utviklet byen seg til et fiskersamfunn og på 1800-tallet fikk byen jernbanestasjon og fikk status som en badeby. Byen besøkes av personligheter fra den franske kjendisscenen, både fra musikken og de politiske kamrene, og dette gjenspeiles i de dyre villaene og fancy hotellene.

Aktiv ferie

Byen Saint-Raphael har mange aktiviteter og tilbud for ferierende. Det inkluderer vannsport, utflukter og golf, men også noen kulturelle tilbud i form av besøk til det arkeologiske museet og sentrum av byen, hvor man blant annet finner bibliotek og kino.

By i festeklær

Hele året rundt arrangeres det ulike festivaler i byen, og dessuten religiøse fester og opptog. I store deler av Frankrike arrangeres det en 21. juni musikkfestival på forskjellige destinasjoner, og Saint-Raphael er en av disse. Den første uken i juli er det en jazzfestival i byen og den tredje uken i juli er det musikkvelder med navnet Les Templiers . Den siste uken i september er det en festival i komedieens navn, mens i oktober arrangeres det en festival for europeisk film.
 

Les mer om Saint-Raphael

Reisemål i Provence

Finn reisen til Provence her

Valgfri avreisedato og reiselengde på alle hoteller

Filtrér