Om Hideaways Reiser

Vi har personlig godkjent og håndplukket alle hideaways som du kan velge blant på hjemmesiden vår. Med et øye for detaljer vurderer vi hvert enkelt sted ut ifra noen fastsatte parametere med fokus på f.eks. standard, fasiliteter, aktivitetsmuligheter og verdi for pengene. Vi har besøkt de fleste stedene selv - og reiser gjerne tilbake. 

Våre hideaways har deres egen personlighet

Et hideaway er sjelden en del av en stor hotellkjede eller et strengt reisekonsept. På samme måte som det ikke finnes to like mennesker, er hvert hideaway noe for seg selv, og akkurat det er en viktig del av sjarmen. Vi bedømmer alltid stedene ut ifra deres egne forutsetninger, og derfor vil det naturlig nok være forskjell på prisnivå, beliggenhet, standard og innredning. Vi forsøker alltid å gjenspeilse alle disse detaljene i våre beskrivelser av stedene. 

Din ferie - ditt valg

Til syvende og sist er det heldigvis alltid et spørsmål om smak og behag som er avgjørende for hvilket hideaway som passer best for deg og ditt reisefølge. For å gjøre valget enkelt har vi gjort vårt beste for å lage en hjemmeside der du ikke bare kan velge din reise ut ifra reisemål, men også ved hjelp av reisetemaer, hotelltyper, avanserte søk og reisetilbud. 

Du kan også starte et helt annet sted og samle reiseinspirasjon på bloggen vår, der vi og våre venner gir deg reisetips og en herlig mosaikk av reisebilder som kanskje kan hjelpe deg med å finne akkurat din drømmereise. Vi sørger for at du kan bestille din neste ferie i ro og mak - alle reiser og hoteller kan bestilles online og i akkurat det antallet dager som passer deg. Har du spørsmål må du ikke nøle med å ringe, skrive eller chatte med oss - vi gleder oss til å høre fra deg. 

Vi har masse kjennskap til reisemålene og åresvis av erfaring fra reisebransjen, men vi erkjenner at det finnes andre som er mye flinkere med fakta og informasjon om landene og destinasjonene våre enn vi er. Men ingen er bedre til å formidle de personlige opplevelsene av våre hideaways, landene og destinasjonene. 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt reiseunivers fylt med utvalgte hideaways.