Aktiv ferie

Aktiv ferie kan bety så mangt. Det kan være sykkelturer, klatring, jeepsafari, surfing, fjellturer - altså sportslige aktiviteter i alle mulige former og fasonger. Det kan også være litt "mildere" aktiviteter som matlagingskurs, språkkurs, malerkurs, vinsmaking og andre spennende kulturelle aktiviteter. 

Av og til er det eierne og personalet på hvert enkelt hideaway som arrangerer aktiviteten. Kanskje fordi de har en lidenskap for noe helt bestemt, eller de har kontakter i lokalområdet og kan derfor raskt hjelpe deg med å finne nettopp den aktiviteten som er med på å berike din ferie. 

I dette reisetemaet er aktiviteter ment som en bred vifte av muligheter til å berike din ferie. Det finnes faktisk aktiviteter på de fleste av våre hideaways - f.eks. har Rui på Cooking & Nature Emotional Hotel i Midt-Portugal en lidenskap for både matlaging og å vise sine gjester den omkringliggende naturen (så husk å pakke tursko om du vil være med ut på tur). 

Castellare di Tonda i Toscana kan de hesteglade fornøye seg med en tur i stallen, for eierne er selv bitt av "heste-basillen" og har anlagt en mindre rideskole bak området som du kan få glede av under en ferie her. 

Hideaways som du finner her er de vi mener har noe helt spesielt å by på med tanke på aktivitetene som hvert enkelt kan friste med. Nøyaktig hva det er finner du i hotellbeskrivelsene eller i fanene med reisetips, severdigheter og utflukter. 

Les mer

Valgfri avreisedato og reiselengde på alle hoteller

Filtrér