Luksusreiser - hoteller med det lille ekstra

Hva er luksus? Først og fremst er det et meget bredt spørsmål. For det finnes ikke to mennesker som vil beskrive "luksus" på nøyaktig samme måte når det gjelder ferie. For noen er luksus det samme som uendelige utsikter. For andre er standard og service i særklasse. 

Derfor er dette reisetemaet også veldig subjektivt, men med en luksuriøs, rød tråd hele veien gjennom. Det vi si at det ikke er helt vanlige 4- eller 5-stjerners hoteller du ser markert innenfor reisetemaet luksusreiser. Her må det være noe helt spesielt som du ikke finner mange andre steder. 

Finn luksusreiser til utvalgte luksushoteller

Når du gjerne vil gjøre noe ekstra for deg selv og din reisepartner, gjør du lurt i å bestille et luksushotell med Hideaways. Her snakker vi utvalgte hoteller i fantastiske omgivelser, og med et ekstra godt øye for detaljer som gjør at dere føler dere ekstra velkomne. En luksusferie behøver ikke å være overdrevet dyr, og det er ikke snakk om hvite hanske og sølvskjeer, men derimot luksushoteller under betegnelsen "affordable luxury". Det vil si en god balanse mellom pris og kvalitet, men uten at det er spart på innredning og fasiliteter. 

En luksusferie på dine premisser

Når vi i Hideaways snakker om luksusferie, mener vi ikke ekstravagante hoteller på eksklusive adresser i fasjonable strøk. For oss er en luksusferie preget av en avslappet stemning, upåklagelige rammer og ikke minst unike omgivelser. Her får du luksus som passer for den skandinaviske reisende som gjerne vil ha sol, by, basseng, god mat og spennende opplevelser på sin ferie. Det kan være at dere er et nygift par som skal på bryllupsreise, og gjerne vil unne dere noe helt spesielt - eller kanskje dere bare er livsnytere som vil kunne velge fra øverste hylle når dere reiser sammen. Uansett hva din situasjon måtte være, er våre luksushoteller det ypperste vi kan tilby av overnatting. Alle hotellene er besøkt - flere ganger - av våre reisekonsulenter, som gir deg personlige beretninger fra besøket. Ta en titt og se om du finner noe som passer for deg!

Vi gir deg muligheten til å reise med alle flyselskaper, både lavpris og "vanlig" pris, via vår søkemotor. Og du kan reise på luksusferie i Europa fra norske flyplasser, inkludert flybillett og med fleksible vilkår. Det betyr at hvis din luksusferie skal vare i 4 dager er det enkelt å bestille. Og hvis du planlegger en 14-dagers ferie på 2-3 forskjellige luksushoteller, er det også fullt mulig. Her er du ikke avhengig av ukentlige charterfly på spesifikke dager. 

På luksushotell uten å bli ruinert

Vi i Hideaways har valgt å presentere deg for de beste hotellene våre der luksus er en selvfølge, men samtid mulig å betale for uten å tømme lommeboken fullstendig. Det er altså nivået under Ritz-Carlton og Burj al Arab, så hvis du kan "nøyes" med luksus som de fleste har råd til, har vi valgt ut en rekke lekre og smakfulle hoteller til deg der du kan tilbringe en eller flere netter som en grevinne eller baron uten å bli ruinert. Reis f.eks. til spennende byer som Barcelona, Paris, Roma, Lisboa, Miami eller Bangkok, og mingle med jetsetterne, eller finn et eksklusivt luksushotell i fjellene, med utsikt over storslåtte vidder fra bassenget, der følelsen av å oppleve noe helt unikt forsterkes av den bortgjemte beliggenheten.

Luksusreiser med Hideaways går alltid til et nøye utvalgt 5-stjerners hotell, og mest populært er land som Portugal, Spania og Italia. Her har vi plukket ut det beste av det beste til deg, og vi vet hva vi snakker om - vi har mange års erfaring med luksusreiser til reisemål over hele verden. Vi gleder oss til å ta deg med og vise hva disse perlene har å by på. Se vårt utvalg av luksushoteller nedenfor, eller foreta et søk øverst på siden, så er du et skritt nærmere din luksusferie.

Les mer