Romantisk ferie

Hva er mer romantisk enn en ferie, hvor tosomheten kan blomstre under lune himmelstrøk?

Hideaways tilbyr et utvalg av hoteller hvor du kan nyte ferien med din kjære i vakre omgivelser. Det er både små, fine gjemmesteder og deilige luksushoteller med fokus på opplevelser for par.

Ferie for par - reis på kjæresteferie med Hideaways

Hva er mer romantisk enn et hideaway, hvor tosomheten kan blomstre? Hotellene og feriehusene vi tilbyr er som skapt for par. Våre gjemmesteder - langt fra kjas og mas - gir de perfekte vilkår for å gi forholdet litt ekstra oppmerksomhet og nyte gode øyeblikk i harmoniske omgivelser. Enten du foretrekker et hideaways nær sjøen eller vil bo i en olivenlund i et kupert landskap i Toscana eller Umbria, kan du finne et hideaways som passer dine ønsker til en ferie med et romantisks touch.

Vi har valgt en rekke hoteller og fritidsboliger på romantiske destinasjoner, hvor romantikk kan være fokuset på ferien - hvor både hotellet og omgivelsene legger opp til stille stunder og koselige sammenkomster. Her er omgivelsene med å skape den rette stemningen.

Med reisetemaet "romantisk ferie" har vi på forhånd godkjent rammene. Du må bare bestemme hvilken destinasjon som skal danne rammen for din kommende ferie i tosomhet. La deg inspirere av de hideaways vi har valgt og presentert nedenfor. Hvis du velger et av hotellene vi har håndplukket for parferie, skal du bare ta med din egen fantasi og det gode humøret, så blir drømmen om den romantiske ferien virkelig!

Romantiske resmål

På Hideaways finner du utvalgte hoteller - gjemmesteder - på romantiske destinasjoner over hele Sør-Europa, inkludert: Hellas, Italia, Spania, Frankrike og Portugal. Her kommer du helt under huden på lokalbefolkningen og oppdager de spesielle stedene dere kan få "for dere selv", på en kjæreste tur, hvor du kan nyte ferien i det tempoet som passer dere. Men hva er et "romantisk reisemål" egentlig?

For de fleste er handler romantikk om å ha tid til hverandre. Deretter må rammene for ferien være i orden. Og til slutt må dere ha noen opplevelser sammen som dere kan huske og lagre som en del av forholdet. Selv om smak og behag er forskjellige, så er det bare noen destinasjoner som er mer romantiske enn andre.

  1. Paris
  2. Venezia
  3. Rom
  4. Barcelona
  5. Lisboa

På Hideaways har vi spesialisert oss på å finne unike og sjarmerende hoteller som er perfekte for en god kjæresteferie. Det er hoteller med spesielle beliggenheter, et spennende interiør, få rom og en unik stil - hotellet må være en del av opplevelsen og skape det gode rammeverket. De romantiske destinasjonene skaper den gode opplevelsen om selve reisen, og så er det opp til dere å nyte hverandre.

Ved å bruke søkemotoren kan du sette sammen en ferie som er etter dine ønsker. Valgfri avgang med rutefly, reise fra alle større flyplasser, velg datoer og reiselengde selv. Ta med en leiebil og få alt som en pakkereise som er sikret med en reisegaranti - så er du på vei til en god, trygg og romantisk ferie.

God tur!

Les mer