Reiser til Barcelona

Nyt gastronomien i verdensklasse, la deg forføre av storslått arkitektur og kunst, svøm i Middelhavet, opplev den internasjonale atmosfæren på La Rambla og mye mer i Spanias nest-største by. Barcelona er en severdig by med både badestrand og mange spennende storbyopplevelser. Velkommen til Barcelona med Hideaways Reiser, vi er spesialister på storbyferie, der du bor på håndplukkede hoteller.

En by i verdensklasse!

Det gastronomiske kjøkkenet

Mange vi si at maten i Catalonia er noe av det beste du kan finne i Spania, eller kanskje til og med i hele verden. Spis Pintxos blant de lokale i Barcelonas tradisjonelle tapaskjøkken, som servere mange delikate småretter og nyt samtidig et glass Vermouth eller to. Maten i Barcelona er i konstant utvikling, og det er ikke kun på lunsjbordet byens gastronomi briljerer. Storbyen er fylt til randen av fantastiske restauranter som kan gi selv de aller metteste vann i munnen bare ved tanken. 

Spennende og forskjellige strøk

La Rambla

Bli oppslukt av det hektiske livet på ramblaen. Her kryr det av muligheter for å oppleve den spanske festen, fargene og atmosfæren med butikker, kaféer, restauranter, underholdning, gatemusikk og et stort marked. Besøk det innbydende markedet La Bouqueria der det bys på alt fra frukt og grønnsaker til kjøtt og fisk, krydder, søtsaker, bakverk - ja, alt hjertet (og smaksløkene) måtte begjære. Markedet er et oppholdssted for de lokale katalanerne som handler, spiser lunsj og drikker kaffe mens de diskuterer livets store saker. Du blir raskt sugd inn i stemningen og kan fort tilbringe et par timer her mens du smaker på alle de lekre smakene Catalonia har å by på. 

Eixample

Besøk bydelen Eixample med de brede bulevardene, der du kan finne flere av Gaudís berømte bygninger som appellerer til din fantasi og nysgjerrighet.

La Ribera

Fortsett til La Ribera og gå deg vill i smale gater med innbydende torg. Her kan du også oppleve Barri Gótico, der kontrastene mellom moderne designerbutikker og historiske bygninger er stor. I tillegg kan du dra til Montjuîc, der du kan gå opp på fjellet som har en fantastisk utsikt. Turen er en smule hard, men etterpå kan du nyte en velfortjent drink på en av Barcelonas utallige bar- og utendørsterrasser. En god avslutning på en sightseeing-dag i Barcelona er å dra på stranden og kjøle seg ned i Middelhavet. Byen har en over 4 km lang kyststrekning, noe som gir deg gode muligheter for å slappe av med sand mellom tærne. 

Gaudí og modernismen

Gaudí har satt et stort preg på modernismen i Barcelona, der både vanlige hus og storslåtte arkitektoniske verk skiller seg ut i bybildet. Mest kjent er nok katedralen La Sagrada Família, som ble påbegynt i 1882 og enda ikke er ferdigbygget. Katedralen har over 2 millioner besøkende hvert år, og både den og Gaudís berømte Park Güell er begge vel verdt et besøk når du er på ferie i Barcelona. I tillegg til de storslåtte arkitektoniske verkene er Barcelona et ekte kunstmekka. Byen huser et hav av museer og kunstgallerier, små som store, lokale som verdenskjente. I MNAC, Museum Nacional d'Art de Catalunya, kan du bli bedre kjent med katalansk kunst. 

… og alt annet
Barcelona har mye mer å tilby, og selv om en langhelg i byen kan være fantastisk, kan du fint tilbringe en uke eller mer i denne livlige og innbydende katalanske storbyen. 

Bienvenidos a Barcelona og riktig god storbyferie!

Mange hilsener
Marie

Les mer om Barcelona

Reisemål i Spania

Finn reisen til Spania her

Populært i Barcelona

Hotel Cram
Spania, Barcelona
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi
H10 Urquinaona Plaza
Spania, Barcelona
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi
Aparthotel Atenea Calabria
Spania, Barcelona
  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Valgfri avreisedato og reiselengde på alle hoteller

Filtrér