Estoy Enamorado – vet du hva det betyr på spansk? Det betyr noe så basalt som at «jeg er småforelsket». Hotel Predi son Jaumell på Mallorca er navnet på min «utkårne» og jeg gleder meg til å ønske deg velkommen til en mallorcansk oase, hvor det ikke er mange detaljer som er overlatt til tilfeldighetene (hvis det overhodet er noen). Velkommen til en finca full av karakter i de gode smakssansers tjeneste – her kan du boltre deg i rolige naturomgivelser, men samtidig være innenfor behagelig kjøreavstand til østkystens strender og små kystbyen som for eksempel Cala Ratjada med krystallklart vann.

Amalie Højland
Besøkt av
Amalie Højland

Hvor skal jeg starte og hvor skal jeg slutte? – For hvis du skal få en liten bit av alle detaljene, så vil beskrivelsen bli litt lengre enn de fleste andre.. For er det noe Hotel Predi son Jamuell har klart, så er det å skape en tidløs eleganse, uten at det på noen måter har blitt stivt. Til gjengjeld er det myke verdiene som har fått fokus, og det vil du som gjest nyte godt av – og du merker det helt fra det varme førstehåndsinntrykket, når du ved ankomsten blir møtt av Jamuell-teamet, som vil sørge for en god start på ferien din.

Rustikt, chic og romantisk

Ett av hotellets varemerker er å være tro mot sine røtter. De kan dateres tilbake til det 17. århundre, den gang som Prede son Jaumell fungerte som en klassisk mallorcansk finca. Dermed har gården alltid hatt kalksteinene plantet solid i den spanske jorda, og den avslappede atmosfæren, den er virkelig godt bevart. I dag er stemningen forvandlet til et lite, moderne boutique-hotell, hvor gjester fra nær og fjern liker å tilbringe en weekend, en uke, eller enda lengre tid for å komme helt ned i avslapningsmodus med tid til å pleie tosomheten. Ta gjerne en kikk på bildegalleriet mens du leser, for da vil du lettere kunne følge med på den stemningen som jeg forsøker å beskrive.

My name is Genestra… Andreu Genestra

Det er navnet på enda en av Predi son Jaumells varemerker. Han er kanskje en av Mallorcas beste kjøkkensjefer og de spisende gjestene elsker det han tryller frem på tallerkenen. For Andreu Genestra var 2014 et spesielt år, for da ble han hedret med den ettertraktede Michelin-stjernen på sin CV, innenfor klassiske mallorcanske oppskrifter med et moderne og kreativt snitt. Se videoen nedenfor – så kan du samtidig se at humor også kan være en del av prosessen med vel tilberedt mat :)

Gled deg til å sette tennene i hjemmelagde kreasjoner, hvor de fleste av råvarene stammer fra egen urte- og kjøkkenhage. Selv olivenoljen kommer fra de landskapene du som gjest kan betrakte fra hotellet.

Andreu Genestra er en ettertraktet mann og det samme er bordene i restauranten hans. Derfor anbefales det på det kraftigste at du bestiller bord på hans Michelin-restaurant før din ankomst til Predi son Jaumell. Du kan benytte denne e-postdressen: reservas@andreugenestra.com.

Nå er det jo ikke hver dag at man har lyst til boltre seg i de høyere gastronomiske sfærer, så det kan være godt å vite at hotellet også har en bistro, Senzill, med en mer avslappet og uformell atmosfære. Her kan du få á la carte retter både til lunsj og middag og diverse drikkevarer i løpet av dagen – alt sammen kan nytes på terrassen under pergolaen.

…og så til frokosten og lunsjen

Nå trodde du kanskje at du ikke skulle høre mer om maten? Men vi har kun nådd til «forretten», så her kommer litt informasjon om dagens øvrige måltider.

For en god start på dagen skal man som bekjent ikke kimse av – og den har de fanget på Predi son Jaumell. Derfor; sett gjerne av god tid til å komme ordentlig i gang med dagens avslapning. – Sett deg ned ved et typisk mallorcansk frokostbord med alt fra ferskpresset juice, marmelade, hjemmelagde oster og yoghurt. Her er det ikke noe som heter: Det har vi ikke! Så hvis du har spesielle ønsker til din frokostanretning, så er det bare å spørre, for det er i utgangspunktet ikke noe Predi son Jaumell ikke kan levere for å kickstarte deg :)

Hvis du ikke har planlagt å være utenfor hotellområdet før lunsjtid, så kommer du heller ikke til å hoppe sulten i bassenget, for i løpet av dagen kan du bestille et utvalg av forskjellige tapas, fersk fisk og grillet kjøtt – eller hoppe direkte til desserten... Det er jo ferie!

Hva skal – eller rettere sagt – kan du gjøre?

Nå skal jo ikke alt handle om mat, så la oss ta en kikk på de opplevelsene som du nok vil kaste deg ut i, på en avslappende ferie på Predi son Jaumell. Uansett om du har lyst til å bli på hotellet, eller begi deg ut på eventyr utenfor husets rammer, så er det flere valgmuligheter.

Kom helt ned i første gir og bruk dagen på å ligge ved det oppvarmede svømmebassenget i de myke lounge-solstolene, hvor du selv bestemmer hvor mye solen skal skinne, mens du slapper av, for det hører til en lærparasoll i duse nyanser til hvert «solstol-par».

Hvis du heller mer over til aktive mulighetene, så det mulighet for å leie sykkel på stedet, og da er det ikke så lange avstandene til noen av de gyldne sandstrendene som Mallorca er kjent for. Det kan være Cala Agulla, som ligger ca. 3,5 km fra hotellet – eller hvis du liker langdistanse-kjøring bedre, så les mer under vårt avsnitt med «avstander og attraksjoner», for å ha noen punkter på kartet å kjøre etter. Bare husk å pakke med badetøyet, for man vet jo aldri... Det kan jo være at det vil bli nødvendig med en dukkert underveis.

Hvis du har bestilt en leiebil (anbefales), vil det være opplagt å ta en dag eller to ut av feriekalenderen og begi deg ut på de kulturelle og gastronomiske opplevelsene. – Mallorca har nemlig den fordelen at øya er overkommelig avstandsmessig og innenfor en times kjøring kan du langt fra A til B. Igjen så vil jeg henvise til vårt avsnitt om avstander og attraksjoner, så kan du sikkert finne inspirasjon der. Det kan jo også være at du vil slå ett slag for golfen en av dagene, eller dra på båttur og nyte middelhavsøya fra sjøsiden.

Derfor kommer vi gjerne tilbake

Her får du romantikk og skikkelig service og gourmetmat for alle pengene – og standarden er forøvrig like god som vi nordboere vil ha den. Nedtonet og uformell luksus! Her bor du i fredelige omgivelser med mandeltrær og «grønt for øyet», rett utenfor hotellområdet.

Du kan være aktiv, du kan koble helt av. Du kan spise hjemmelaget og lekker mat. Du kommer i hvert fall mest sannsynlig hjem i en noe mer avslappet tilstand og muligens «ett par gram» rikere – i hvert fall hvis du spør Andreu :)

Les mer om Predi Son Jaumell Hotel

Offisiell kategori

Hideaways' vurdering

9,0 Våre gjesters
bedømmelse
404 anmeldelser

Fasiliteter

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
Se alle

Kart og avstander

 • Kystby og andre restauranter, Cala Ratjada – ca. 3,5 km
 • Nærmeste strand, Son Moll – ca. 3,5 km
 • Sjarmerende Palma – ca. 81 km
 • Kunstnerbyen Deia – ca. 105 km
 • Valldemossa – ca. 95 km
 • Pittoreske Puerto de Pollenca – ca. 54 km
 • Vakre, vakre Cap de Formentor – ca. 53,5 km
 • Stranden ved Torrent de Pareis – 85,5 km
 • Jetset-byen Puerto Andratx – ca. 111 km
 • Palma flyplassen – ca. 78,5 km
 • Perlebyen Manacor – ca. 27,5 km
 • Sko og lærvarer i Inca – ca. 59,5 km
 • Dragegrottene, Cuevas del Drach – ca. 27 km

Rom

Hotel Predi son Jaumell har et ideell antall rom. 24 har det blitt til. Akkurat passe for bevare den intime stemningen, som i særdeleshet er en av årsakene til at du skal velge nettopp adressen Carretera Cala Mesquida som din neste feriedestinasjon.

Hvert enkelt rom har sitt eget uttrykk og alle har den røde tråden med å inngå i stilen «mallorcansk rustikt», med detaljer som lekre senger med tilhørende puter i alle harde og myke varianter. Dessuten kurver og håndlagde krukker som er utvalgte til rommet og de lyse gardinene og stripete teppene er med på å sette prikken over i’en. For å gi deg et inntrykk, så se gjerne i bildegalleriet ovenfor, så er det enklere for deg å forstå hva vi mener med nettopp den mallorcanske rustikke stilen, og med den helt rette standarden.

Juniorsuitene «med utsikt til hagen» har egen møblert terrasse. Fra alle suitene er det utsikt til hagen eller det omkringliggende landskapet. Gjestene i suiter uten egen terrasse har også mulighet for å slå seg ned utendørs i noen av kosekrokene med hagemøbler, eller i en hengekøye under et skyggefullt tre. Innendørs kan du saktens få tiden til å fly av sted med de minimalistiske detaljene som fanger øyets oppmerksomhet. Noen av badene er en-suite med selve soverommet – altså et lyst og åpent rom med Aveda toalettartikler, badekåper og myke håndklær.

Her er det tre forskjellige typer suiter – alle er romslige, vakkert møblerte og holdt i elegante lyse farger:
Juniorsuiter
Garden-juniorsuiter ligger i første etasje og har stor privat terrasse
Grand-suiter er de mest overdådige, med stor oppholdsavdeling

Av fasiliteter kan vi nevne

 • Minibar
 • Aircondition
 • Gratis sikkerhetsboks
 • Gratis Wi-Fi
 • LCD-fjernsyn
 • En-suite bad 
 • Hydro-massasje med badekar
 • Dusjnisje
 • Hårføner
 • Badekåpe, tøfler, toalettartikler
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Fasiliteter

Her kan du se noen av de fasilitetene (kan være mot betaling av tillegg på stedet) som du kan benytte på Predi Son Jaumell Hotel :

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Resepsjon
 • Hotellbar
 • Oppvarmet basseng (evt. sesongåpent)
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Carretera Cala Mesquida, Km 1 Desvío Camino Son Moltó
07580 Capdepera

Koordinater

Latitude: 39.7137
Longitude: 3.4289

Slik kan du reise

Hos Hideaways vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter reise.

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil. Informasjon om kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du også se i trinn 2 i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen.

Anmeldelser på Tripadvisor

Les hotellanmeldelser på Tripadvisor fra andre gjester som har besøkt hotellet. Her finner du også tips til opplevelser i området. Du kan også finne

Lignende hoteller

Spania, Mallorca
 • Nærmeste flyplass: 39 km
 • Svømmebasseng
 • Internettilgang / WiFi
Spania, Mallorca
 • Nærmeste flyplass: 50 km
 • Svømmebasseng
 • Internettilgang / WiFi
Spania, Mallorca
 • Nærmeste flyplass: 35 km
 • Svømmebasseng
 • Internettilgang / WiFi