Reiser til Bangkok

Thailands hektiske hovedstad, Bangkok, er noe helt spesielt. Her kan du se frem til noen av Sørøstasias mest imponerende severdigheter, et veldig livlig natteliv, en matentusiasts mekka og enhver shopaholics paradis. Kanskje du har nok med noen dager i Bangkok, men det er så mye å se og oppleve at jeg synest du må være litt lenger. Og hvis du trenger ro midt i den sprudlende byen, finner du det i det meste av de gjemmestedene Hideaways har håndplukket for deg. Velkommen til Bangkok med Hideaways, vi er spesialister på reiser der du bor i håndplukkede hoteller.

Jeg glemmer aldrig mit første besøg i Bangkok. Bangkok sover aldrig. Det gjorde den derfor heller ikke, da jeg for snart mange år siden landede en tidlig morgen. Varmen slog mig i møde som en dejlig, tung dyne, da jeg steg ud af flyet, og på vej ind til centrum myldrede byen mere og mere frem. De historiske og kulturelle seværdigheder er overvældende og uforglemmelige, og den hektiske stemning i gaderne og på floderne danner en spændende kontrast til templernes ro. Det er ikke kun mit første besøg i Bangkok, jeg aldrig glemmer – det er hvert eneste besøg.

Thailands mest hellige

Jeg anbefaler at du ikke legger for mange faste planer for ditt besøk til Bangkok. Programmet må ikke være for pakket, fordi det må være rom for deg å fordype deg i besøkene til de imponerende templene og palassene. Det må også være plass til å sette deg ned ved en fortausrestaurant mens du betrakter livet i gatene. Til slutt må det være plass til å shoppe hvis du blir fristet av de store, internasjonale kjøpesentrene eller utrolige markeder, som det flytende markedet, nattmarkedet på Silom Road, det store helgemarkedet på Siam Square eller det duftende blomstermarkedet Pak Klong Talad .

Hvis der er én seværdighed, som du absolut ikke må gå glip af under din ferie i Bangkok, er det Grand Palace, den tidligere kongeresidens, og én af de mest spektakulære bygningsværker i Sydøstasien. Glæd dig til et overflødighedshorn af guld og ædelstene. I paladsets kompleks ligger også Wat Phra Kaew templet med den legendariske smaragd-Buddha, der er omhyggeligt udskåret af én enkelt blok af jade. Templet anses for at være Thailands mest hellige, og det er kongen selv, der skifter tøjet på Buddhaen i takt med årstiderne. Det er ikke alle Buddhaer forundt…

Nyttår på gatekjøkkenet

Min venninne feiret en gang nyttårsaften med sin mann og tre barn på et gatekjøkken i Bangkok. Enkel daglig mat serveres i plastboller på et vaklende bord midt i byens virvar. Her hadde familien den beste maten på ferien og ville derfor returnere og feire nyttår her. Nevnte jeg at min venninnes mann er kokk? Han faller ikke for hva som helst på en tallerken. Mitt poeng er at jeg tror du snyter deg selv hvis du hopper over gatekjøkkenene på ferien din i Bangkok. De ser ikke ut som stort, men de smaker mye mer!

Hvis du ikke liker gatekjøkken eller trenger mer fred enn gatene kan tilby når du skal utforske thailandsk mat, så er det mange endeløse spisesteder i Bangkok. Du kan nyte utsøkte gourmetmiddager i elegante omgivelser og flotte små restauranter i byens ulike nabolag når du reiser til Bangkok. Bon appetit!

Riktig god ferie til Bangkok

På Hideaways kan du velge mellom unike, små boutiquehoteller, elegante luksus suiter og koselige, god standard hoteller med en spesiell atmosfære. Uansett hvor og hvordan du vil bo, kan du stole på at Hideaways omhyggelig har valgt ut ditt neste gjemmested i Bangkok. Det er også åpenbart å kombinere en byferie i Bangkok med en avslappende strandferie på et av våre andre destinasjoner i Thailand, som for eksempel Krabi, Phuket eller Koh Samui. Hos Hideaways kan du selv bestemme hvordan din reise til Thailand skal se ut - Riktig god ferie!

Les mer om Bangkok

Reisemål i Thailand

Finn reisen til Thailand her

Populært i Bangkok

Thailand, Bangkok
  • Nærmeste flyplass: 32 km
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi
Thailand, Bangkok
  • Nærmeste flyplass: 31 km
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi
Thailand, Bangkok
  • Nærmeste flyplass: 32 km
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi

Valgfri avreisedato og reiselengde på alle hoteller

Filtrér