Er du en av dem som setter pris på et hotell med høy standard og der muligheten for gastronomiske opplevelser er i fokus? Da bør du helt klart overveie Akara Hotel neste gang du besøker Bangkok. Hotellet kommer til å åpne øynene dine, både når det gjelder smak, innredning og duft. Her vil du bli inspirert både på og utenfor hotellet, som ligger perfekt til i hjertet av Bangkok.

Marcus Stoltz
Utvalgt av
Marcus Stoltz

Din opplevelsesreise i Bangkok begynner allerede når du kommer inn i den innbydende resepsjonen på Akara Hotel. Det vennlige personale ønsker deg velkommen, og det varer ikke lenge før du føler deg hjemme. I denne delen av Bangkok preges atmosfæren av thai-inspirerte dufter, smaksnyanser og synsinntrykk som lokker reisende fra hele verden til den thailandske hovedstaden. Et opphold på det eksklusive Akara Hotel vil garantert sørge for at du får det beste av Bangkok med hjem i bagasjen, og det gjelder så vel minner som avslapning og smak.

Smak på det lokale kjøkkenet

Du har alle muligheter til å oppleve Thailands utsøkte, lokale kjøkken og spennende gastronomi hvis du bor på Akara Hotel. Hotellet har to restauranter, som har hver sin spesialitet. På Fables Rooftop vil du føle deg hjemme pga. den skandinaviske innredningen. Her oppe på 16. etasje kan du spise frokosten din til helt ut på formiddagen, og om kvelden kan du nyte en god drink i baren, Barracuda Rooftop Bar, før du inntar en spennende og kreativ middag med lokalt særpreg. På Ross Kitchen, som du finner i 4. etasje, er stemningen mer avslappet. Her serveres det også frokost, og om kvelden er det en Bangkok-preget atmosfære. Rettene følger årstiden, og den thailandske lidenskapen merkes. 

Ta plass på kjøkkenet

Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med det thailandske kjøkken, tilbyr Akara Hotel også matlagingskurs (de bestilles på forespørsel og ved å kontakte hotellet direkte). Her får du en unik mulighet til å lære mer om de klassiske thairettene og ekte, thailandsk matkultur. Det er en spennende opplevelse og kanskje en god overraskelse til din medreisende? Så på med kokkeluen og vis hva du er god for. 

Avslapning ved bassenget

Ikke la alle feriedagene dine gå med til utflukter og aktiviteter. Husk å unne deg selv en avslappende dag ved det herlige bassenget på Akara Hotel, der du har utsikt over sentrum av byen. Her oppe på 16. etasje kan du nesten ta en dukkert mellom skyene, og du kan nyte livet i en behagelig solstol, kanskje ledsaget av en god drink eller en kald øl, som serveres direkte fra bassengbaren. Hvis du blir rastløs i kroppen, kan du besøke hotellets fitnessenter, der du uten tvil kan bli kvitt noen kalorier. Hotellet har også et hyggelig bibliotek, der du kan slappe av og kanskje lese litt om Bangkok og det store tilbudet av opplevelser. 

Derfor bør du velge Akara Hotel

 • Fordi du setter pris på høy standard
 • Selv om du bor midt i en storby, har du et fantastisk basseng
 • Du kan delta på matlagingskurs
 • Her får du en utsøkt og imøtekommende service
 • Fordi du vil kombinere avslapning med byens severdigheter
 • Fordi du setter pris på et eksklusivt og elegant overnattingssted

Godt å vite om Akara Hotel

Hotellet tilbyr matlagingskurs på forespørsel, og de bestilles ved å henvende seg direkte til hotellet.
Hotellet har to restauranter, og man må bestille plass til middag om kvelden.
Barn er velkomne på Akara Hotel, men det finnes ingen spesielle fasiliteter for barn, og vi anbefaler primært hotellet for voksne. 
Akara Hotel er røykfritt, og røyking er ikke tillatt hverken på rommene eller på fellesområdene. 
 

Les mer om Akara Hotel

Offisiell kategori

Hideaways' vurdering

2090 anmeldelser

Fasiliteter

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
Se alle

Kart og avstander

 • Suvarnabhumi lufthavn (Bangkoks internasjonale lufthavn) – ca. 27 km 
 • Nærmeste Sky Train-stasjon (Ratchaprarop) – ca. 200 m 
 • Det kongelige palass og Wat Phra Kaeo-tempelet – ca. 6 km 
 • Wat Intharawihan-tempelet – ca. 5 km 
 • Jim Thompson House (museum) – ca. 2 km 
 • MBK Mall (kjøpesenter) – ca. 3 km 
 • Lumpini-parken – ca. 3 km 

Rom

På Akara Hotel er det i alt 82 rom i forskjellige kategorier, som alle er både innbydende og elegant innredet. Rommene er lyse og behagelige, og det er godt med plass. Rommene har klimaanlegg, Wi-Fi, satellitt-TV, safe, minibar, utstyr til å lage te og kaffe, og vekkerklokke med Bluetooth. Badene har dusj og/eller badekar samt badekåpe. Rommene har enten king-size dobbeltseng eller to enkeltsenger. Suitene er ekstra romslige og anbefales for lengre opphold.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Fasiliteter

Her kan du se noen av de fasilitetene (kan være mot betaling av tillegg på stedet) som du kan benytte på Akara Hotel:

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Resepsjon
 • Heis
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

372 Sri Ayutthaya Road, Thanon Phyathai, Rajthevi,
10400 Bangkok

Koordinater

Latitude: 13.7561
Longitude: 100.5413

Slik kan du reise

Hos Hideaways vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter reise.

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil. Informasjon om kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du også se i trinn 2 i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen.

Anmeldelser på Tripadvisor

Les hotellanmeldelser på Tripadvisor fra andre gjester som har besøkt hotellet. Her finner du også tips til opplevelser i området. Du kan også finne