Reiser til Hua Hin

Den fine, brede sandstranden i Hua Hin strekker seg over 5 km og har tiltrukket sol-sultne feriegjester de siste 100 årene. Hua Hin er Thailands eldste badeby og er samtidig favoritten til den thailandske kongelige familien. Byen er en sjarmerende blanding av nytt og gammelt, her vil du oppleve en avslappet og autentisk atmosfære. Enten du vil gå på en voksenferie eller om du tar hele familien med på din reise til Hua Hin, er byen et herlig og innbydende reisemål med et variert utvalg av gode hoteller og villaer. På Hideaways Reiser har vi håndplukket et utvalg av de beste gjemmestedene for deg, slik at du får de riktige bildene på din neste drømmetur til Hua Hin.

Et imponerende kongelig palass, en historisk jernbanestasjon, landets eldste golfbane, en fiskehavn, et fargerikt nattmarked, vakre templer, en herlig sandstrand og en rekke fantastiske hoteller. Det er det som venter deg på din neste ferie i Hua Hin. Byen ligger i Siam-bukten ca. 200 km sør for Bangkok, og du kan kjøre hit på ca. 3 timer. Dette gjør Hua Hin åpenbart for deg som flyr til Bangkok og som evt. ønsker å kombinere en byferie i Bangkok med en strandferie i Hua Hin. Strendene er grunne og barnevennlige, så ta endelig med barna.

Fjern fra alle bekymringer

Thailendere er veldig stolte av sin kongelige familie. Det er derfor ikke ubemerket at den thailandske kongelige familien har hatt sin favoritt sommerbolig i Hua Hin i nesten 100 år. Som besøkende til Hua Hin kan du ikke unngå å legge merke til det imponerende kongeslottet, Klai Kangwong. Bygget som en sommerbolig av Rama VII i 1929, er palasset omgitt av vakre hager. Du kan besøke hagen mot hovedveien - men bare hvis du har på deg sportsklær og sportssko. Den kongelige familien har bare åpnet hagen for mosjonister... Klai Kangwong betyr "langt fra alle bekymringer". Det er tross alt det de fleste av oss leter etter på ferien, og hva beboerne i Hua Hin gjerne vil gi byens feriegjester - kongelige som ikke-kongelige. Du vil blant annet oppleve at byen er renere og mer vedlikeholdt enn de fleste andre byer i Thailand.

Østens beste golfdestinasjon

I tillegg til kongeslottet huser Hua Hin også en av Thailands eldste og kanskje vakreste jernbanestasjoner. Bygget i klassisk thailandsk stil under kong Rama VI regjering for 100 år siden. Stasjonen er utrolig vakker og godt bevart, den har også et spesielt venterom reservert for den kongelige familien. I nærheten av jernbanestasjonen finner du Thailands eldste golfbane, Royal Hua Hin Golf Course, bygget i 1924. Hvis du har en golfer gjemt i magen, er Hua Hin et flott feriemål. Byen ble kåret til Østens beste golfdestinasjon i 2015, og i tillegg til landets eldste finner du også to av Thailands aller beste baner (Banyan Golf Club og Black Mountain) innen 30 minutters kjøring fra sentrum. Totalt er her ca. 10 golfbaner innen rimelig avstand fra byen, hvorav noen er champion courses. Vi sees til Tee Off!

En hyggelig og autentisk stemning

Opprinnelig var Hua Hin bare et liten fiskevær, hvor innbyggerne tjente dagen og veien til sjøs. Selv om byens største virksomhet i dag er turisme, er den gamle havnen fortsatt i gang, og her finner du en koselig og autentisk atmosfære. Ved havnen er en rekke gode fiskerestauranter, hvor du kan nyte dagens friske fangst. I sentrum finner du også et stort utvalg av restauranter, både thailandske restauranter, lokale gatekjøkken og et stort antall internasjonale restauranter. Nattelivet er ikke villt i Hua Hin. Byen er mer populær blant badegjester, barnefamilier og velstående thaiere enn festlige vestlige.

Kilometer med fine sandstrender

Hua Hin er et opplagt valg hvis du vil ha en avslappende strandferie. I tillegg til den lange sandstranden i Hua Hin kan du også besøke Khao Takiab-stranden sør for byen, som også er en vakker sandstrand, men mindre besøkt enn Hua Hin-stranden. Lenger sør finner du Pranburi, som også har en fin sandstrand. Hideaways har også funnet et par gode gjemmested til deg i Cha-Am, som ligger ca. 20 km nord for Hua Hin, en rolig badeby med en avslappet atmosfære og en nydelig sandstrand. Det er ingen tvil om at hvis reisen din går til Hua Hin, kan du se frem til kilometer av fine sandstrender.

Riktig god ferie til Hua Hin

På Hideaways Reiser kan du velge mellom private villaer, koselige boutiquehotell og hemmelige hideaways når du skal på ferie i Hua Hin. Uansett om du vil bo i Hua Hin, Cha-Am eller Pranbuti, kan du stole på at Hideaways omhyggelig har valgt ditt neste gjemmested i Hua Hin - riktig god ferie!

Les mer om Hua Hin

Reisemål i Thailand

Finn reisen til Thailand her

Populært i Hua Hin

Thailand, Hua Hin
  • Nærmeste flyplass: 236 km
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi
Thailand, Hua Hin
  • Nærmeste flyplass: 222 km
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi
Thailand, Hua Hin
  • Nærmeste flyplass: 229 km
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi

Valgfri avreisedato og reiselengde på alle hoteller

Filtrér