Reiser til Kusadasi-kysten

Tyrkia er et land som med rett er stolt av sine vakre kyster. Kusadasi-kysten er med sine fjell, brede sandstrender, flotte marinaer og sitt innbydene, mørkeblå havvann og hyggelige olivenlunder litt inn i landet, et av de stedene hvor du kan oppleve essensen av en ekte, avslappende badeferie under Tyrkisk sol. Om du ikke er vandt til varme temperaturer så kan solen i Tyrkia oppleves som noe intens. Hvis dette er tilfellet så kan du alltids ferier på Kusadasi-kysten enten på våren eller høsten da været er mildere. 

Kusadasi 

Historiske Efesos er like rundt hjørnet 

Kusadasi byr på glad feriestemning 

Flyplassen 

Når du reiser til Kusadasi vil du ankomme Izmir Lufthavn. Fra flyplassen vil det ta ca. en time og tyve minutter inn til Kusadasi i bil. 

Severdigheter og utflukter 

Strendene 

Efesos og Pamukkale 

Nasjonalparken og Samos 

 

Reisemål på Tyrkia

Finn reisen til Tyrkia her

Informasjon og fakta 

Her får du litt informasjon og fakta om Kusadasi-kysten som kan tjene som inspirasjon til din reise. Opplysningene er utelukkende ment som inspirasjon og det må tas forbehold for faktuelle feil. Hvis du ønsker å finne ut mer om din reise, da kan jeg anbefale deg å sjekke ut bloggen vår. Her kan du finne mange spennende artikler om Kusadasi-kysten og våre andre reisemål. God fornøyelse og god reise!

Fugleøya 

Resturanter og nattliv 

Vær og klima 

Transport

 

Valgfri avreisedato og reiselengde på alle hoteller

Filtrér